De lysebrune som alle frykter

Fremskrittspartiet er et merkelig parti. Det lokker med avgiftslettelser på bensin og sprit, det skremmer vannet av folket ved å spre fremmedfrykt, det utgir seg for å være et parti for "arbeidere" og "kristelige", og det sanker stemmer der det er mulig å sanke stemmer. Men vi mistenker partiet for å snakke med to tunger, for å ha en skjult agenda.

 • Ideologi fra republikanerne i USA
 • Deltar på republikanernes årsmøte og har trolig nære kontakter
 • Fremmer populistiske saker for å skaffe velgere
 • Bruker fremmedfrykt
 • Ønsker privatisere (selge til utlandet) norsk nasjonalarv
 • Forsvarsbudsjettet er hellig
 • Israel er hellig
 • Liker ikke FN's fordømmelse av Israels okkupasjon
 • Utgir seg for å være "arbeiderparti" for å få stemmer fra arbeidere
 • Utgir seg for å være "kristelig" for å få stemmer fra de kristelige
 • Vil få opphevet den nye, kjønnsnøytrale ekteskapsloven
 • Er mot selvbestemt abort
 • Kan ha en skjult agenda støttet av USA og Israel
FRP liker å kalle seg et blått parti, et parti på høyresiden. Når det passer seg, kvir de seg ikke for å kalle seg et "arbeiderparti" eller et "kristelig" parti. Skal man sette noen farge på FRP må det bli en brunfarge. Om ikke så mørkebrun som det republikanske partiet i USA, med snev av facistiske tendenser i enkelte familier, har FRP i hvert fall et preg av lysebrunt som ikke lar seg vaske av selv for en som kler seg i englehvite klær ...

Millionregn til FRP. Men HVORFOR tror du de rike gjør det ???
Utrolig sleipt å bruke miljøsaken som påskudd til avgiftsøke på 1 milliard kroner.
Utrolig sleipt å legge skylden på V og Krf.
Og det er Per Sandberg (Frp) som er Tante Pose

Denne avgiften vil vi faen ta ikke ha !
(rev. 25. nov. 2014) De blåblå har kjempet ferdig budsjettet for 2015. Og salderingsposten er, som alltid, vanlige folk. Avgiften på plastposer vil innbringe nesten en milliard ekstra til de Blåblå som de kan gi i skattelette til de rikeste. Det er allerede konstatert at tiltaket ikke har noen verdi for miljø eller klima.

Total ansvarsfraskrivelse for idiotisk tiltak.
Det viser seg at ingen av de involverte forhandlerne vil ta "æren" (les: skammen!) for dette tiltaket. Først skyldte Frp på Venstres leder Trine Skei Grande. Hun fraskrev seg æren, og returnerte til Frp, som sparket ballen videre til Hareide i Krf. Men heller ikke Knut Arild Hareide ville ha dette på seg. Til slutt så det ut som Frp måtte ta ballen tilbake igjen. Men så kom Per Sandberg med avklaringene i dagsnytt radio 24. nov.:

 • Frp hadde ikke noe om plastposer i sitt budsjett som ble fremlagt
 • Venstre og Krf derimot hadde med ulike forslag til økt poseavgift i sine alternative forslag
 • Etter budsjettforhandlingene måtte Frp dekke inn "underskuddet" som var forhandlet vekk
 • I stedenfor å redusere skatteletten til de rikeste, tok Frp påplussinger de fant i Venstres og Krf's budsjett
 • Trine Skei Grande var en stund tante Pose og ansvarlig for Frp's legitimering av 1 milliard i avgiftsøke for vanlige folk
 • Trine Skei Grande vil ikke kreve avgiften fjernet. Hun er så fornøyd at det drypper av henne.
 • Per Sandberg bruker V som påskudd for "å dekke inn" budsjettunderskuddet, på psykopatisk vis
 • Regjeringen har IKKE mandat fra velgerne sine !!!
  Og det er her den avsindige galskapen egentlig ligger. For det er velgerne som har stemt politikerne inn på tinget for å ivareta og tjene velgernes interesser. Og da er det uhyrlig at de samme politikerne går hen og legger en milliard i ny avgift på det som i dag ansees som normalt konsum på tvers av velgernes behov. Politikerne har ikke demokratisk hjemmel til denne handlingen.
  Nå har de EN ting å gjøre: reversere vedtaket.


  Fy faen !!!

  (12. okt. 2014) Så blir det stadig mer og mer klart hvor de blåblå henter skatteletten til de rikeste. De kutter i bånn. De tar fra de aller svakeste. Og det morsomste er at noen av dem som blir rammet har stemt blått. Jada.

  Her er kuttene Siv Jensen ikke snakker så høyt om (aftenosten.no)
  Og nå vil de privatisere statsskog (nrk.no)
  deretter vil de rasere bygde-Norge (nrk.no)


  FRP sitt landsmøte sier klart NEI til OL i Oslo 2022

  Sa nei med støtte fra Siv Jensen (aftenposten.no) (5. mai 2014)


  If it looks like a duck, it walks like a duck and it quack like a duck, then it probably is a duck

  (13. sept. 2013) Erna Solberg har fått problemer med at Heikki Holmås med flere kaller Frp for høyrepopulistisk. For det kan være problematisk for Høyre å gå i ledtog med et parti som blir oppfattet som høyrepopulistisk. Erna Solberg ser helst at Heikki Holmås vasker munnen sin med Zalo, men det spørs om det er der problemet ligger. Det er ikke sikkert Frp blir renere av den grunn ...

  Vi har skrevet om Frp som får økonomisk og strategisk støtte fra lysebrune krefter i en annen stat (syns Erna det er greitt ?), og hvordan Siv Jensen har vært hos sine ideologiske forbilder i USA på republikanernes landsmøter og på Bilderberg. Dette blir dessverre ikke mindre realiteter selv om man forsøker å fortie det. Nå er spørsmålet om Erna Solberg vil på teaparty med Siv Jensen, om Høyre vil ha regjeringsmakt for enhver pris. Og det vil både Høyre, Venstre og Kristelig folkeparti. Siv Jensen vil ihvertfall ha makt til de grader at det nesten drypper av henne.

  Erna: Heikki er en liten friskus, men han passer av og til ikke munnen sin (bt.no)
  Man bør ikke be om unnskyldning for noe som er sant, sier Heikki Holmås (nrk.no)


  Får FRP strategisk og økonomisk støtte fra USA ?

  (26. aug. 2013) I 2008 viste bl.a. Dagens Næringsliv hvordan Frp mottok strategisk og økonomisk støtte til valget i 2009, og det er all grunn til å anta at dette varer ved også til dette valget. Det er de mest lysebrune republikanske kreftene i USA som står bak denne støtten, folk som Siv Jensen har besøkt jevnlig både på Bilderberg og Republikanernes konvensjoner. Dette er kreftene som bidro til invasjon i Afghanistan på tvilsomt grunnlag i 2001, til krig mot Irak i strid med folkeretten uten gyldig grunn i 2003, til en økonomisk politikk som førte til verdens største krakk (eller røveri ???) i 2007 - ja ifølge enkelte sto de kanskje til og med bak 11. september 2001.

  Hva er det disse kreftene vil med Frp og Norge ? Hvis støtten varer ved, noe det er all grunn til å tro, må det være betimelig å spørre seg: Hva i all verden er det de vil oppnå ? Er det oljefondet ? Er det oljen ? Er det en dreining av vellykket norsk sosialdemokratisk politikk i retning av et gjennomkapiltaistisk samfunn der folkets verdiskapning skal gjøre 1 % av de rikeste ennå rikere ? Uansett bør nakkehårene reise seg på velgerne når Frp nå ønsker aksept på å slippe løs disse kreftene, uansett hvor vakkert de ordlegger seg.

  Bush-rådgivere skal bygge opp Frp (dn.no i 2008)


  Høyre og Frp fusker med tallene om helsekø

  (25. juni 2013) Én pasient kan ha flere henvisninger. Ventetiden kan være fra 2 dager og oppover. Høyre og Frp bruker «absurd tall» sier fastlege og professor i sosialmedisin, Steinar Westin. De fleste av oss venter på time hos tannlegen, men ingen snakker om "tannlegekø" av den grunn.

  Solberg og Jensen hevder at 270.000 står i helsekø. – Et absurd tall å bruke, mener professor. (nrk.no)


  Frp har snudd om formueskatten ... sier de

  (11. des. 2012) Frp står frem i dag og sier at de likevel ikke ønsker å redusere formueskatten. De ser liten hensikt i tiltak som får de rikeste til å bli enda rikere, på bekostning av "vanlige folk". Dermed står Høyre latterlig alene om å si at de vil redusere formueskatten. Arveavgiften, som er det andre store problemet for de aller rikeste, sier Frp ikke noe om nå.

  Kan vi tro på Frp her ? Spørsmålet er hvor mange dager inn i en evt. ny regjering Frp vil stå ved dette valgflesket. Frp er dypt grunnfestet i en ideologi der de aller rikeste skal kunne surfe uhindret og fordelaktig, i god republikansk ånd av aller verste slag. Vi minnes Siv Jensens gjentatte korstog til USA til sine lysebrune åndsfrender. Vi skal derfor ha ganske krystallklare og forpliktende løfter fra Frp før vi tror på dem i denne saken. Det har vi ennå ikke fått.

  Nå har også Høyre begynt å ro ... På TV i kveld fremsto Høyre særdeles ullent og uklart i samme sak, det ser ut som de ikke helt vet hvordan de vil pakke inn at Høyre er et parti for de aller rikeste. For Høyres problem er jo at de ikke får makt uten stemmer fra vanlige folk. Og det får de ikke når de blir gjennomskuet. Kveldens TV-opptreden av Erna Solberg og Jan Tore Sanner var et mesterverk i å gå rundt grøten.

  Siv Jensen surrer videre ... hun SKAL fjerne formueskatten. (12. des.) Siv Jensen presiserer at Frp SKAL fjerne formueskatten, men at de samtidig vil finne på noe som hindrer at noen blir nullskatteytere. Vi vet at 10 % av de aller rikeste betaler 90 % av formueskatten, og dette er omrtrent den eneste skatten de betaler. Dette er en skatt som treffer akkurat slik den skal.

  Snur om formuesskatt: Frp dropper å fjerne formuesskatten. Grasrota i partiet har satt seg på bakbeina.


  Løgn fra Stortingets talerstol

  Christian Tybring-Gjedde farer med løgn fra Stortingets talerstol (27.nov. 2012) Han sier Frp vil få slutt på null-skatteyterne. Det er veldig pussig, for Frp fremstår som et parti nettopp for de aller rikeste. Frp har sin ideologi og får strategisk og økonomisk støtte fra republikanske krefter i USA som syns det er helt greitt at verdens 1 % rikeste ikke betaler skatt, akkurat som Høyre. Siv Jensen, som var på Bilderberg i 2006, deltok på republikanernes landsmøte i Minneapolis i september 2008, der hun var så rørt at det nesten dryppet av henne, bare uker før den republikanske politikken som Frp tilber førte verden ut i en svær økonomisk krise.

  Frp VIL fjerne formueskatt og arveavgift for de aller rikeste. Vi vet at de 10 % rikeste i Norge betaler 90 % av formueskatten som tilsammen utgjør beskjedne 17 milliarder kroner. Dette er omtrent eneste skatten disse folkenen betaler. Dermed blir de aller rikeste null-skatteytere igjen under Frp. Realiteten rimer dårlig med Tybring-Gjeddes plakat på Stortinget.

  Skattekrangling om bagateller i Stortinget (nrk.no)


  Høyre og Frp er avslørt: vil svindle folket !

  De 10 % rikeste står for 90 % av formueskatten. Derfor vil Høyre og Frp fjerne den.
  Formueskatten treffer NØYAKTIG slik den bør, og det VET Høyre og Frp !!! (Les mer her ... )


  Frp markerer hva slags "arbeiderparti" de er

  (10. nov. 2012) Frp går i dag ut på nyhetene og forkynner at de vil stoppe det fradraget fagorganiserte har for en del av kontigenten. Dette er ganske imponerende, tatt i betraktning at fagorganisering kanskje er den viktigste motpol til de aller rikestes diktatur i verden, en motpol som mange mener er viktig, nødvendig og verdig støtte for å gjøre en lang sak kort. Frp sitt syn hører hjemme i samfunn vi ikke liker å sammenligne oss med.

  Samtidig konstaterer vi at Frp vil fjerne formueskatten, den eneste skatten som treffer de aller rikeste. Det er egentlig forbløffende at Frp så klart går ut og viser hvem de egentlig er ... det skal mer til enn løfte om billig røyk og sprit for å rette på dette.


  Carl I. Hagen mener det er muslimene som er terrorister

  (14. aug. 2011, illustrasjon av Egil Nyhus ) Carl Ivar Hagen skal i dag i Aftenposten ha uttalt at det er muslimer som utgjør den største terrorfare i verden. Ifølge Støre sier Hagen at "ikke alle muslimer er terrorister, men nesten alle terrorister er muslimer".

  Vel han tar skammelig feil, det er amerikanerne.

  Den største terrorstat er USA. Fra 1945 til 2000 forsøkte USA å velte mer enn 40 fremmede regjeringer og å knuse mer enn 30 folkelige bevegelser som kjempet mot utålelige regimer. I denne prosessen forårsaket USA døden for millioner av mennesker, og overlot enda flere til et liv i nød og desperasjon. USA har nådeløst - men nå nesten glemt - intervenert i Indonesia, Hellas, Uruguay, Brasil, Paraguay, Haiti, Tyrkia, Filippinene, Guatemala, El Salvador, Chile og Nicaragua. Vitenam kjenner de fleste til.

  Og når vi i tillegg vet at det er forhold rundt 11. september 2001 som indikerer at "terroranslaget" var en inside job der man la skylden på muslimer for behendig å kunne invadere Afghanistan og Irak over snart 10 år med over 1 million drepte, gjør dette Hagens utspill bare ennå mer latterlig. Men heldigvis, verken Hagen eller media bryr seg om slike konspirasjonsteorier. Hagen, så lenge han har muslimer, og media så lenge de har Breivik. Akk ja.

  USA en terrorstat, les mer her
  Grotesk utsagn fra Hagen, sier Jonas Gahr Støre


  FRP vil gi skattelette bare til de rikeste pensjonistene.

  Det nærmer seg valg og valgflesket står allerede i ovnen noen steder. FRP går ut og sier at de vil gi 2 milliarder i skattelette til pensjonistene. Samtidig minnes vi hvor uhyrlig FRP fant det da AP ga netto 1,3 milliarder i skattelette til pensjonistene, fordi AP bare ga skattelette til pensjonistene med dårligst inntekt, mens de aller rikeste (du vet med pensjonsordninger som vanlige folk bare kan drømme om) fikk litt mer skatt. Konklusjon: FRP vil nå gi skattelette til de aller rikeste pensjonistene. Vi gratulerer!


  Hva er Siv Jensen sin lysebrune agenda ?

  Tilbake hos "sine egne" republikanere. (29. aug. 2010) Siv Jensen er igjen i USA, og taler varmt for de gode, kristne, republikanske amerikanske verdiene. I motsetning til de inkluderende, muslimske, homovennlige verdiene til Barack Obama og demokratene. Å skaffe kontroll over finansinstitusjonene sees på som sosialisme, og snart vil Obama kreve skatt av de aller rikeste i USA, Gud forby. I talen lovpriste hun ikke bare (det republikanske) USA, hun fortalte også hvor dårlig Stoltenberg har taklet finanskrisen her i Norge.

  Forrige gang hun var "over there" var på republikanernes landsmøte i begynnelsen av september 2008, og det lyste av øynene hennes som om hun var på vekkelsesmøte. En liten uke etterpå var finanskrisen et faktum. Hennes store forbilde George W. Bush og hans med-kjeltringer, klarte på under 8 år å snu USA's økonomi fra pluss til en verdensomspennende finanskrise. Timingen til Siv kunne ikke vært dårligere, og hun tapte trolig valget i 2009 på grunn av dette alene. Talen hennes denne gangen viser stor evne til å fortrenge årsaken til finanskrisen. Stanken fra hennes idealer i USA vil henge i lenge over neste valg i 2013.

  Hvilke gode, kristne, amerikanske verdier vil hun ha ?

 • Republikanerne fikset valget i Florida i 2000
 • Republikanerne fikset valget i Ohio og New Mexico i 2004
 • Republikanerne (Bush og Cheney) herjet fritt i 8 år pga. valgfusk og kupp
 • Mange mener republikanere iscenesatte 11. september 2001 for bl.a. å gi legitimitet til to kriger
 • Etterretningstjenester i USA har nå full kontroll over all informasjonsflyt i landet
 • Republikansk politikk og krigføring er ansvarlig for finanskrisen (om det ikke er det største ran av et folk verden har sett!)
 • Siv sitt syn på Israel = republikanernes syn. Alt Israel gjør er rett, sier Siv. Tror du virkelig at grasrota i FRP er enig når Siv Jensen lovpriser Israel som hellig, ufeilbarlig og rettferdig? Mange i Norge lurer på hvorfor Israel ikke kan etterfølge FN-konvensjoner og behandle okkuperte Palestina i henhold til Geneve-konvensjonen. Men ikke Siv Jensen. Og synet hennes kommer, ja nettopp, diktert fra republikanske og Israelsvennlige krefter i USA. Hva FRP's velgere på grasrota mener, er ikke interessant for Siv.

  Tea Party - like lysebrunt som republikanerne. Denne gangen talte Siv Jensen på en svær seanse arrangert av "Tea-party-bevegelsen". Det høres så uskyldig ut, masse hyggelige gamle mennesker som sitter sammen og drikker te og driver politikk. Men ikke la deg lure. Tea-party er den mest profesjonelle, manipuliative og dyktigste bevegelse som du kan kjøpe for penger. Her har amerikas flinkeste påvirkere designet og gjennomført det flotteste stuntet USA har sett, og det vil trolig føre til at republikanerne vinner valget i 2012. Fox News (Murdoc) står sentralt i å spre brun-giften, på en journalistisk forskrekkelig måte, men sikkert i tråd med Siv sin etikk.

  Hva er Siv Jensen sin agenda ? For andre gang på noen år har Siv Jensen besøkt de lysebrune kreftene i USA. Hvorfor ? Svaret er like enkelt som skremmende: Hun er et instrument for de samme lysebrune kreftene. Siv Jensen er republikaner, og hun har en agenda: Nemlig å bidra til å fremme denne type politikk i Norge. For å få hjelp til dette, har hun mektige krefter i ryggen, store penger og dyktige rådgivere. Nå skal hun drive valgkamp i Norge med strategi og støtte fra en fremmed stat. Liker vi det?

  Det dreier seg om olje og penger. Det finnes noe i Norge som de aller rikeste republikanerne sikler etter: Olje og oljefond. Dette er trolig Siv Jensen sin agenda. Det vet Høyre, og det vet Arbeiderpartiet. Derfor gjør de alt de kan, for å hindre at Siv Jensen klarer å skusle bort vår eiendom og vår fremtid. Når FRP forsøker å skaffe velgere ved å fremstå som "kristelig", som "arbeiderparti", som "skatteletteparti", "rettferdighetsparti" og Gud vet hva, vit da at egentlig dreier det seg om olje og penger. De vil gjerne gi deg billig røyk og sprit for å få stemmen din, i håp om at du ikke gjennomskuer dem.


  Siv Jensen var med på Bilderberg-møtet i 2006.

  (23. mai 2010) Det har kommet oss før øret at Siv Jensen var med på Bilderberg-møtet i 2006. Lille, ubetydelige Siv, plutselig med blant de store gutta, mon tro hun ikke var litt starstruck, og ikke minst veldig stolt over ha blitt invitert. FrPs usvikelige USA-støtte skulle endelig belønnes.
  Siv Jensen er inne i varmen til verdens rikeste og mektigste. Sist helg deltok hun på et hemmelig toppmøte (juni 2006)

  Bush-rådgivere med å "bygge opp" FRP

  Og mange mente vel å se en sammenheng mellom hennes deltakelse i Bilderberg i 2006 og nyheten i 2008 om at Bush-rådgivere skal bygge opp Frp.
  Bush-rådgivere skal bygge opp Frp (dn.no mai 2008)
  Flere av de mektigste tankesmiene i verden skal hjelpe Frp til regjeringsmakt (vg.no mai 2008)
  Kilde til denne artikkelen

  Amerikansk lov forbyr amerikanske politikere å delta på hemmelige møter med utenlandske statsledere for å diskutere politikk. Dette hindrer ikke amerikanske politikere fra å være til stede på Bilderberg hvert eneste år.
  Nordmenn som har deltatt på Bilderberg (Wikipedia)

  Så kan du jo spørre deg selv hvorfor ekstremt rike amerikanske republikanere syns det er interessant "å bygge opp" Fremskrittspartiet i Norge, og hvilken inspirasjon Siv Jensen finner hos sine nære amerikanske venner. Spør deg selv om du syns dette tjener selvstendighet og uavhengighet for norsk politikk, eller om det kan bidra til å legge norsk styre og stell i hendene på folk som ikke burde ha noe med det å gjøre.


  FRP får flagget til å blåse til begge sider - samtidig!

  (21. april 2010) For da skal landstyremøtet finne ut om de vil ekskludere medlemmer som er for bompenger til tross for at partiet ganske tydelig har sagt at det er mot bompenger. Løsningen er gitt: FRP er både for og mot bompenger, samtidig!

  Spesielt er partiet for bompenger i kommuner der FRP sitter med makta og inntektene, mens det er mot bompenger der pengene kommer de rødgrønne sosialist-jæklene tilgode. Eller på godt norsk: Politisk C-moment med trippel skru. For FRP handler bompenger og eiendomsskatt om den siste rest av troverdighet.

  Hva mener FRP egentlig om bompenter ? Se her på FRP TV !


  Forferdelige Siv (13. mars 2010)

  Fundamentalisme i praksis. Frp kjemper mot fundamentalistiske muslimer, og det er bra. For et moderne samfunn har ikke plass til fundamentalister. Et moderne samfunn krever at folk kan gi plass til flere menneskesyn, flere meninger, til demokrati, medbestemmelse, osv. osv. osv. Men så går Siv Jensen i samme grøften selv.

  Husker du Krf og debatten som nestleder Inger Lise Hansen fikk satt i gang? Selv i gamle, forstokkete Krf har de stoppet opp og begynt å diskutere. Skal vi nyansere synet på ekteskapsloven? Skal vi nyansere synet på Israel? Skal vi si at krigsforbrytelser og ignorering av internasjonale konvensjoner er galt også når Israel gjør det? Her er Krf delt, og de vet det. Hva gjør Frp da ?

  La de små barn komme til meg! sier Siv. Jo, Siv Jensen står frem på TV og forkynner: "Til dere i Krf som ønsker seg et parti hvor dere aldri behøver lure på hva partiet mener om den nye ekteskapsloven og hvor dere aldri behøver lure på hva partiet mener om Israel: Kom til Frp! Her vet dere hva partiet alltid vil stå for!"

  Hvorfor er dette så galt ? Jo, av den enkle grunn at utsagnet ikke gjenspeiler grasrota i partiet. Det finnes homofile i Frp også. Det finnes trolig homofile som har inngått ekteskap etter den nye loven. Og det finnes masse velgere som har homofile barn eller slektninger eller venner eller bekjente som ser mer nyansert på loven enn Siv Jensen gir uttrykk for. Det samme gjelder Israel. Det finnes folk i Frp som anser Israel for å være en okkupasjonsmakt som bruker ulovlige og umenneskelige midler for å holde de okkuperte nede.

  Den lille forskjellen mellom Frp og Krf er at Krf våger å snakke om det. Krf våger å erkjenne et meningsmangfold, og det kan se ut som om de vil forsøke å finne ut hva det kan bety for partiets program fremover. Frp står fastlåst. For Frp henter ikke synet på Israel fra grasrota. Frp har fått sitt Israel-syn tredd ned over ørene fra annet fundamentalistisk hold, trolig kombinert med økonomisk støtte. Dette er solid republikansk politikk av aller verste slaget som ikke gir rom for diskusjon. Er du komfortabel med dette, så velkommen til Siv Jensens Fundamentalistiske Republikanske Parti (FRP)


  Høyere under taket i KRF enn i FRP (7. febr. 2010)

  I forbindelse med debatten som nestleder Inger Lise Hansen i KRF fikk satt i gang, er polariseringen i KRF blitt tydeligere for mange. For partiet er utvilsomt delt både i synet på Israel og på den nye ekteskapsloven. Mange røster har uttrykt at KRF bør bli et romsligere og mer nyansert parti som kan favne flere medlemmer.

  Da er det Siv Jensen glimter til. Hun uttrykker at i FRP vil det aldri være tvil om hva partiet mener verken om Israel eller om ekteskapsloven, idet hun ønsker de mest fundamentalistiske fra KRF hjertelig velkommen til FRP. Siv Jensen finner tydeligvis ikke behov for noe nyansert syn på noen av disse sakene. Og det kan skremme vannet av de fleste.

  For her viser Siv Jensen hvor og hvordan FRP er fastlåst i et reaksjonært syn som ikke åpner for at ekteskapet skal favne alle som er glade i hverandre, og som ikke ønsker fordømme en ulovlig okkupasjon av et annet land i strid med både Genevekonvensjonen og FN konvernsjoner. Og hun sier det som om hele grasrota i partiet unisont deler disse synspunktene. MEn at grasrota er like ensrettet som Siv Jensen ønsker i disse to sakene er lite trolig, det finnes sikkert like mye nyanser i FRP som i KRF. Vi får bare ikke høre om det.

  Inntil det kommer en nestleder i FRP som våger å frembringe de samme frie ytringer som Inger Lise Hansen i KRF, og disse ytringer blir tatt på alvor av partiledelsen, må vi bare konstatere at det faktisk er høyere under taket hos KRF enn i FRP. Det er ganske sensasjonelt. At Siv Jensen synes dette er fortreffelig, viser hvor grufull situasjonen i FRP egentlig er. Akkurat som KRF vil fjerne ordet "kristelig" foreslår vi at FRP fjerner ordet "fremskritt". Fremskrittet er nemlig andre veien.


  FRP lyger om bompenger (5. febr. 2010)

  Stortingsrepresentant Bård Hoksrud uttaler seg ganske klart på FRP-TV på link nedenfor. Nå åpner de for at lokale samfunn kan vedta bompengeprosjekter der folket ønsker dette uttrykt i lokal folkeavstemming. Derfor er det ganske horribelt at FRP på Askøy har vedtatt nyetablering av bompenger uten engang å bry seg med å spørre innbyggerne hva de ønsker i folkeavstemming.

  Nå vet vi at det finnes privatpersoner på Askøy som allerede har betalt rundt en million kroner i avgifter for å kjøre på jobb den tiden Askøybroen var bompengebelagt, da har vi regnet med alle avgiftene som det offentlige kveler folket med. Å vedta å fortsette nå er å bryte med partiprogram og fremstå som løgnere. Hva mer lyger de om?

  Både Høyre og Frp stemte for å søke om å få innføre bompenger på Askøy (av.no 03.02)
  Hør hva FRP sier om bompenger på FRP TV !


  FRP vil selge ut arvegodset til det norske folket !!! (7.sept. 2009)

  Siv Jensen har tydelig tonet flagg hvilke selskaper hun vil selge ut til "private investors", les: multinasjonale selskaper. Det er ikke hva som helst hun vil selge, det er de flotteste, mest attraktive selskapene i Norge med tilgang på enorme ressurser, bygget opp av det norske folket gjennom generasjoner, selskaper verdt 70 milliarder kroner. Dette skremmer vannet av mange, og her er hvorfor:
  • Man selger ikke arvegodset når man har penger på bok
  • Man selger ikke gode selskaper når man har bruk for gode investeringsobjekter
  • Siv Jensen har ikke rett til å selge eiendom tilhørende folket
  • Selskapenes skatteinntekter til fellesskapet vil forsvinne etter salg, fordi overskudd blir internfakturert til skatteparadiser istedenfor å bli beskattet i Norge
  • Selskapene eier ressurser som Staten bør ha kontroll over
  • Det er IKKE i folkets interesse å selge disse selskapene
  • En folkeavstemming ville stoppet FRP her
  • Å knytte salget opp mot "asfalt" er uhyrlig argumentasjon

  Listen omfatter et dusin selskaper verdt 70 millarder kroner (dn.no)

  Selv råbarkede FRP'ere bør bli betenkt ?

  For dette her er ikke politikk, det er rasering, på en måte som Bush ikke kunne gjort bedre. Hvorfor vil reven Siv Jensen dette? Fordi det vil gi de multinasjonale selskapene kontroll over viktige deler av Norge, en kontroll de har siklet etter lenge. Dette er Siv Jensen sin agenda støttet av H og KRF. Gjett hvem som kommer til å betale for gildet. Hvis du syns dette er helt greitt: stem borgerlig.  En stemme på H eller KRF er en stemme på FRP og svindel av det norske folket (17. aug. 2009)

  Vil du ha mer av det disse tre står for ?
  De bidro til finanskrisen, de fikk ved hjelp av valgfusk satt inn Bush som president i 2000 (coup2k Florida), og de fikk ham gjenvalgt i 2004 ved bruk av fusk (Ohio). Denne gjengen har trolig hatt en sentral rolle 11. september 2001, som ga dem påskudd for to kriger hvorav den ene er erklært krigsforbrytelse. De ønsker innflytelse over pengene dine og å kontrollere meningene dine.

  De liker å si at de står for "gode kristne verdier".
  Andre sier at det er de største kjeltringene verden har sett.
  Helsereform i USA: Obama kjemper mot de store selskapene og mot republikanerne (~ FRP)

  Da skal du stemme på en av disse:

  Siv kaster gjerne noen kjøttbein til almuen (billigere TV, bensin, sprit og røyk) for å bli valgt, og noen av de kjøttbeinene er så velsmakende at mange tror dette er saken. Det er det ikke, oljeformuen og statsforvaltningen er saken, dine og mine penger som skal ut til de store multinasjonale selskapene. Bare spør Siv hvor hun har fått sitt rørende syn på Israel fra. Det kommer ikke fra "grasrota" av velgere. Det er diktert annetstedsfra. Hun tar gjerne rotta på arbeidsbetingelser og lønnsforhold ved privatisering og "konkurranseutsetting".

  Her er hvordan Siv Jensen og FRP vil svindle det norske folket
  FRP har allerede tonet flagg hvilke av folkets selskaper de vil dele ut til "private investors", les: multinasjonale selskaper. Når det er gjort, kan vil Staten se langt etter skatteinntekter fra disse selskapene, overskudd vil etter internfakturering havne i skatteparadiser. Siv Jensen sier så pent "pengene skal brukes til asfalt". Det er bullshit. Vitsen er å få glitrende gode selskaper vekk fra statlig styring og kontroll - over til private profitørers hender i god republikansk ånd. Siv Jensen er en katastrofe som venter på å skje.
  Listen omfatter et dusin selskaper verdt 70 millarder kroner (dn.no)

  Et verdivalg: FRP + H + Krf legger opp til et horribelt røveri fra fellesskapet
  Dagfinn, Erna og Siv synes det er flott at de rikeste har blitt rikere fordi de får gleden av skatteparadisiske forhold. Nå vil de gjerne at når de rike har blitt så rike, da må de også få slippe å betale formueskatt og slippe arveavgift slik at neste generasjon kan nyte godt av skattefriheten. Slik vil disse tre bidra til at de rike blir rikere på vanlige folks bekostning, takket være sinnsykt diskriminerende skatteregler. Skatt, det er for vanlige folk vet du. Dagfinn får en innertier for hykleri når han sier Krf slik "vil ta seg av de fattige".

  I tillegg vil de privatisere statskanalen (kanskje ikke Dagfinn ?) og gjøre den reklamefinansiert. Dermed vil de rikes påvirkning få komme uhemmet helt inn i stuen din og fortelle deg hva du skal kjøpe og hva du skal mene. Slik vi de bygge fremtidens samfunn. Er ikke det flott ???


  Toget har gått for FRP (9. juni 2009)

  Alle de andre partiene på Stortinget har tatt utfordringen som vi skrev om 19. februar i år : Å bli enige om å vedta visjonen at vi skal ha tospors høyhastighetstog mellom de store byene. Men FRP vil bruke penger på veier, tilrettelegge mer transport på vogntog, mer bensin, mer CO2.

  Det vil neppe bli lønnsomt å bygge tog i Norge med tanke på passasjertrafikk, selv ikke når alle passasjerene går fra fly til tog. MEN det vil bli lønnsomt når nettet kan brukes til passasjerer om dagen og gods om natten. For når et tospors nett er "ledig" om natten (behovet for nattog er vekk ved 3 timers reisetid), kan godstog i noe lavere hastigheter kjøres etter hverandre med noen minutters klaring. Ingen venting på kryssende tog, ingen problemer med for korte skiftespor, det er bare å pøse godset ut på jernbanen.

  At FRP heller vil ha godset på veiene og passasjerene i lufta er ganske bemerkelsesverdig. Det kan se ut som FRP har en ting til felles med toget: Det er vanskelig å snu. Partiet som ellers har mange spennende utspill til valget, vil med dette stå aleine igjen på stasjonen: Toget har gått.


  27% økning i renovasjonsavgiften med FRP på Askøy (46% for barnefamilier) (8. april 2009)

  BIR eller Bergensområdets Interkommunale Renovasjonsselskap har iverksatt ny betalingsmodell på FRP-styrte Askøy utenfor Bergen, og bare her (?). Dette har ført til en økning for "gjennomsnitts-familien" fra 2112 til 2691 kroner årlig i renovasjon, det er 27 % økning. Småbarnsfamilier som må tømme søpla hver uke, opplever en økning fra 2112 til 3091 kroner, det er 46 %. Resten av "kundene" til BIR i Bergens-området slipper den nye modellen, de får "bare" en fast økning på 7,9 % etter hva vi forstår. Her gjelder definitivt ikke FRP's budskap at man skal kunne "velge" tjenestetilbyder, dette er kommunalt pålagte avgifter i en monopolsituasjon. Avgiftene er inflasjonsdrivende, med en økning over nasjonale mål for prisstigning.

  BIR sin historie strekker seg helt tilbake til 1881 da Bergen Renovationsvæsen ble etablert. Renovasjonsvesenet var en kommunal etat fram til 1996. BIR fikk det formål å ivareta avfallshåndteringen i de ni eierkommunene og ble operativt fra 1. januar 1996. BIR ble omdannet til aksjeselskap med fra 1. juli 2001. BIR AS eies med 6,74 % av Askøy kommune, 80,00 % av Bergen kommune, 1,33 % av Fusa kommune, 0.33 % av Kvam kommune, 4,74 % av Os kommune, 2,54 % av Osterøy kommune, 0,88 % av Samnanger kommune, 1,83 % av Sund kommune og 1,61 % av Vaksdal kommune. Det morsomme med kommunalt eide selskaper som selger tjenester nettopp til kommunene, er at de da slipper konkurranse. Kommunene vil gjerne at egne eide selskaper skal gjøre det godt, dermed blir "konkurranseforholdet" en smule korrupt.

  Nå er det fullt mulig for mange på Askøy å knipe ned regningen slik at prisøkningnen bare blir 7,9 %. Det er bare å redusere antall tømminger til 26 i året, dvs. tråkke søpla så godt sammen at man bare tømmer annenhver uke. Det er nemlig antallet tømminger BIR teller, ikke vekten. Ja, hvis du skviser ned til en tømming i måneden, får du reduksjon i avgiftten på 7,2 %, pluss litt ekstra lukt selvfølgelig.


  Fremskrittspartiet "fornyer" Norge (15. mars 2009)

  Siv Jensen må ha blitt inspirert av Bush. Når han ikke ville oppfylle Geneve-konvensjonen for krigsfanger, omdefinerte han fangene fra "krigsfanger" til "illegal combattants", ulovlige kjempende (terrorister) som man derfor kan torturere fritt. Og tortur, det kaller han for "enhanced interrogation techniques" eller "utvidet/forsterket avhørs-teknikker". Kina kaller det å "harmoniserer" internettet når de stenger ned eller blokkerer for sider myndighetene ikke liker.

  Siv Jensen skal "fornye" Norge, ved fortsatt å kjøre en (republikansk) steinalderprofil når det gjelder homofiles adgang til å inngå ekteskap, eller kvinners adgang til selvbestemt abort, eller vilje til å dekke over Israels krigsforbytelser. Ordene skjemmer ingen, men det blir nok innholdet folk må bedømme, ikke innpakningen.


  Siv Jensen lyger så det renner av henne! (22. febr. 2009)

  I god repulikansk ånd har Siv Jensen skremt vannet av velgerne med snikislamisering i Norge. I god repulikansk ånd har hun stigmatisert, generalisert og skapt fremmedfrykt. Og i god repulikansk ånd har hun løyet oss huden full. Hva gjør man ikke for å skaffe seg velgere i god repulikansk ånd ?

  Det er så ille at politimesteren i Malmø Ulf Sempert sier at han ikke kjenner seg igjen i hennes beskrivelse. Mye av det hun forteller om byen Malmø er direkte løgn. Siv Jensen har begynt valgkampen, og hun har lagt den på et godt, republikansk nivå. Det er sikkert (avsatte) republikanere "over there" som er stolte av henne. Det morsomste er at dersom du spør Siv Jensen om Israel er krigsforbrytere, svarer hun klart "nei", også det i god republikansk ånd.
  Siv snakker som tyskerne før krigen


  Republikanske Siv Jensen

  Noen av oss husker kanskje Siv Jensen, leder i FRP, på besøk på det Republikanske landsmøtet i Minneapolis en uke forsinket på grunn av orkan, i begynnelsen av september 2008. Den gang var det ennå stuereint å være republikaner. Hun så ut som hun var på vekkelselsmøte, blank i øynene og skjelvende i stemmen. Hun var "hjemme" hos sine egne. Men hva i all verden gjorde hun på landsmøtet til haukene til Bush? Hvorfor var hun der? Hva har hun til felles med McCain? Bare en uke etter landsmøtet ble det klart hvilket feilgrep hun hadde gjort.

  Det var den uken det viste seg at Bush sin republikanske politikk ikke bare hadde tatt livet av økonomien i USA, men hadde tatt livet av økonomien i hele verden. For Bush og republikanerne ble dette dødsstøtet. Den lysebrune politikken var ikke liv laga. De enorme pengeoverføringene Bush har fått iverksatt til de store multinasjonale selskapene der hans venner sitter, har nok bidratt med sitt. Også krigen i Irak har bidratt negativt, selv om noen hevder det er samme sak. På bare åtte år snudde Bush et overskudd til et underskudd som nå skal være over 50.000 milliarder dollar (femti tusen milliarder dollar). Dette må være det største ran av et folk i verdens historie. Det er nå Siv Jensen skulle ønske hun ikke kjente noen republikanere noe sted, og at hun slettes ikke bekjente seg til den republikanske troen.

  Og resultatet har blitt dramatisk for FRP: De stuper på meningsmålingene. Om det skyldes finanskrise, uhemmet Israel-støtte eller at folk har gjennomskuet FRP, vet vi ikke.


  Da sa slangen: "Kom og ta en bit av eplet mitt, så blir alt så bra!"

  Hva er så de republikanske verdiene som FRP står for ?

  Se på noen av de typiske verdi-sakene til president Bush, så har du god FRP-politikk. Problemet er at noen av disse verdiene ikke ligger helt oppe i dagen, men godt kamuflert og kanskje hemmeligholdt, dekket bak andre populistiske saker og glitrende gode medieutspill. Og journalister vet å hive seg etter de kjøttbein som blir kastet etter dem, istedenfor å se hva som ligger bakenfor.
  • FRP vil få omgjort den kjønnsnøytrale ekteskapsloven.
   Dette skjer ikke fordi noen i FRP er "kristne", men fordi man trenger å stigmatisere den sunne, gode kjernefamilien, gjerne med et snev av vakre ariske trekk. Frp forsøker ikke bare å gjøre seg til lags med KRF, det stikker dypere enn som så. Dette er gjennomslag av noe av det erkekonservative, gammeldagse, reaksjonære som du finner i kretsen av rike, gamle, fundamentalistiske menn rundt Bush. FRP støtter et samfunn der noen mennesker er mere verdt enn andre, der noen er bedre enn andre. Dette er et langt skritt tilbake for dem som tror på "frihet, likhet og brorskap" og andre verdier, men en viktig del av FRP's populisme. Hitler hadde også et fiendebilde som han brukte kynisk. FRP og Bush har byttet ut "jøder" med "muslimer", men resten av bildet er det samme, polariseringen og stigmatiseringen likeså.

  • FRP ønsker ikke selvbestemt abort
   Igjen et typisk synspunkt fra republikanerne i USA, verdikonservativt og kvinneundertrykkende. Det har også en verdi i seg selv å få fokus over på slike trivielle saker slik at ikke folk setter seg ned og forstår hva slags økonomiske politikk FRP står for. Jeg vet ikke om noen journalist har spurt Siv Jensen hva hun mener om selvbestemt abort så direkte at hun ikke har kunne snakke seg bort, men hennes forgjenger var helt tydelig her. Både republikanerne i USA og FRP til Siv Jensen vil sette kvinnefrigjøringen et langt skritt tilbake.

  • Israel er hellig
   Det er pussig, for akkurat som USA støtter alt Israel har gjort og gjør, uansett hvor ille det er og uansett om FN eller resten av verden finner det avskyelig, så gjør FRP det samme. USA har en særdeles velplassert israelslobby der israelsvenner innehar sentrale stillinger i Washington og helt inn i det Hvite Hus. Det er derfor ikke annet å vente enn at USA støtter Israel. FRP derimot ser bare ut til å ha "mottatt" og "akseptert" dette synet fullstendig og inderlig, uten at det fremgår noe sted HVORFOR. Det er grunn til å spørre seg om dette inderlige engasjementet kommer fra grasrota til FRP eller om det er diktert ovenfra. Beviset får du ved å spørre grasrota i FRP.

   Som en del av Siv Jensens oppdrag å støtte Israel og dets venner var det ikke noe problem for henne å holde apell når Israels Venner skulle demonstrer 8. januar i år. Tyskerne under krigen og israelerne nå har det til felles at de på en ulovlig og utibørlig måte har straffet folket i et ulovlig okkupert land for sin berettigete motstandskamp. Siv Jensen har klart å vise at hun har større medfølelse for okkupantene enn de okkuperte. Igjen tror vi hun har "driti på draget". Tiltross for enkelte (høylydte) israelsvenner i partiet, vil de fleste gjennomskue denne her. Vi tror FRP har tapt betydelig antall velgere på denne saken.

  • Det Norske Forsvar er hellig
   Her er også en liten pussighet. For FRP ikke har noen betenkeligheter med å kutte i budsjettene som angår folket. Helsebudsjett, sosialbudsjett, trygdeytelser osv., offentlig satsing på mange områder kan FRP uten blygsel foreslå redusert. Men forsvarsbudsjettet er hellig. Man må gjerne kutte ned på antall mennesker i forsvaret, men ikke på pengene som går til avanserte våpensystemer. Igjen kan det være grunn til å spørre: Hvorfor kan man ikke kutte i forsvarsbudsjettet? Hvem er det egentlig som ønsker dette? Er det noen av dem som stemmer FRP på grunn av løfte om reduserte avgifter på bensin, sprit og tobakk? Neppe. Man kunne nesten vært fristet til å spørre om Siv Jensen har kontakter i våpenindustrien i USA. Vel, da er hun sikkert glad nå når vi skal bruke 200 milliarder kroner over 30 år på nye amerikanske jagerfly.

  • Overføre nasjonalskattene til multinasjonale selskaper
   Det er denne her som skremmer vannet av Høyre. For FRP, som Høyre, ønsker selge ut landets verdier til private. Forskjellen er at Høyre vil gjerne at private bryllupsvenner i Norge skal overta, mens Siv Jensen vil at multinasjonale (amerikanske) selskaper skal kjøpe opp det som finnes av vannkraft, jernbane, infrastruktur, helsestell osv. Siv Jensen sier selvfølgelig ikke at dette er folkets eiendom som allerede er betalt for av folket, eller at tjenestene blir dyrere ved slik privatisering og konkurranseutsetting eller at skatteinntektene forsvinner pga. internfakturering hos multinasjonale selskaper. Norge er et rikt land, og det er noen som klør i fingrene etter denne rikdommen. De vil at Siv Jensen skal komme til makten og gi dem tilgang til rikdommen, å få til det er den viktiste målsettingen for Siv Jensen som hennes oppdragsgivere har definert.

  • Politisk reklame er flott
   Også FRP og Siv Jensen må ha velgere for å få gjennomført sin uhyrlige politikk. Her er det FRP setter inn sitt andre ansikt, sin falske agenda, sin populistiske manipulering av massene. Og for riktig å få gjennomslag for sine løgner, vil de ha fri adgang til å reklamere for dem på TV, du vet slik som i USA. Dermed blir det ikke de som har det mest fornuftige å si som vinner valget, men de som har mest penger til å spre løgnaktig propaganda. Det er antakelig denne grunnen til at FRP er imot å innføre forhåndssamtykke på telefonsalg og uadressert reklame. For FRP er all reklame flott. Da spiller det ingen rolle for FRP om velgere flest IKKE ønsker telefonsalg.

  • Lavere skatter og avgifter, billigere sprit, tobakk og bensin
   Her er valgflesket i et nøtteskall. Og når FRP kaster ut disse her i et samfunn der vanlige folk helt klart er overbeskattet (selv om Jens Stoltenberg ikke helt får dette med seg), da får partiet gehør. Da får det velgere. Vi er mange i dette landet som røyker, drikker og kjører bil, og som ikke bryr oss om "Det Republikanske Verdensherredømme" (Project for the New American Century, eller PNAC) eller hva de nå forsøker å få til. For oss er det nok å få litt billigere røyk og sprit og bensin, så blir vi fornøyd samma faen hva slags annen politikk partiet fører. Ikke helt ulikt de som i gamle dager sto utenfor valglokalene og ga en dram til folk som stemte på dem, bare litt mer elegant. Slik kan man vinne valg uten engang å trikse med elektroniske stemmemaskiner, noe republikanerne i USA gjorde uten blygsel i 2000 og 2004.

  • Liker å fremstå som et "arbeiderparti"
   Her er arbeider-politikken til FRP: Ta et godt, gammelt kommunalt busselskap som i Bergen, der sjåførene over lang tid har opparbeidet seg gode arbeidsvilkår og en lønn som er til å leve av. Så setter du busskjøringen ut på anbud fordi du vil spare 100 millioner kroner på sjåførene. Et annet selskap vinner anbudet, og ansetter de samme sjåførene på helt andre kontrakter med dårligere arbeidsvilkår og dårligere lønn, eventuelt erstatter dem med polske eller litauiske sjåfører. Så enkelt har FRP spart 100 millioner kroner, flott hva? Men å påstå at dette arbeiderparti-politikk er reinspikka løgn og fusk og fanteri. Med velvillige media på sin side, får man løgnen ut til folket, nesten slik at vi tror på det.

  • Liker å fremstå som et "kristelig" parti
   Igjen ser vi at FRP's ledere ikke kvir seg for å besøke ulike menigheter og gi inntrykk av at de er stuereine. Og, selvfølgelig, jo mer verdikonservative menighetene fremstår, jo mer sannsynelig er det at de passer inn i det lysebrune republikanske verdimønsteret med et snev av kristenfundamentalisme som FRP så påfallende kler seg med. Det har selvfølgelig ikke noe med Gud å gjøre. Det har med image, med hykleri, med makt. Religion er makt - Gott mit uns! - og Siv Jensen vet at av og til er det bare prester som overgår henne i taletrengthet. At Kristelig Folkeparti kjøper denne her er ikke bare pussig, det er skrekkelig. Dessverre er KRF kjent for å gå i allianse med djevelen selv hvis det bare gir dem mer makt.

  Hva sier grasrota ?

  Det er klart, dersom avstanden mellom partiledelsen og velgerne i partiet blir synlig, vil dobbeltheten til FRP fremstå som mer påfallende. For det er stor grunn til å betvile at velgerne mener at den nye ekteskapsloven bør reverseres, at kvinnene ikke skal ha rett til selvbestemt abort, at det er greitt når Israel neglisjerer FN-konvensjoner, at det kosteligste dette landet eier skal selges ut, at velgernes lønn og arbeidsvilkår skal ødelegges for å spare penger. Når det gjelder innvandrere er det allerede utført en undersøkelse som viser at det faktisk ER stor avstand mellom det partiledelsen mener, og det velgerne til FRP mener. Denne avstanden kan oppstå dersom partiledelsen har en annen agenda enn partiets velgere, og det gjenstår da bare å spørre HVOR ledelsen har fått denne agendaen fra.

  Dem økonomiske krisen kan ha blitt dødsstøtet til FRP

  Bare en uke etter at Siv Jensen kom hjem fra det republikanske vekkelsesmøtet hos sine egne, gikk verdens økonomi til helvete. Ingen av oss er særlig i tvil om hva slags politikk det var som forårsaket dette krakket. Plutselig kan ikke Siv Jensen lenger snakke om privatisering, selge ut, gi vekk eller hva det nå er hun vil. Hun kan ikke lenger gå ut og kjempe mot enhver regulering eller kontroll med store selskaper men må støtte dem som krever regulering, og det er jo det samme som sosialisme ifølge Bush. Heldigvis har hun masse annet hun kan snakke og snakke og snakke om, men troverdigheten til FRP's økonomiske politikk har gått samme vei som kursene på børsen: rett i kjelleren. Dermed kan Høyre og Arbeiderpartiet puste ut denne gangen, de har fått 4 nye år på seg uten FRP-spøkelset. Likevel kan Erna Solberg veldig lett komme i den situasjonen at Siv Jensen sitter på vippen. Hva gjør hun da?

  Har Israel / USA betalt Carl I. Hagen for utvist lojalitet?

  Husker du vaktmesterboligen som Carl I. Hagen kjøpte så billig, og etter bare et år eller to solgte så dyrt? Hadde det ikke vært morsomt dersom dette kjøpet og salget var arrangert slik at Carl Ivar kunne få seg en liten 6-millioners-netto lønn ferdig hvitvasket og skattefri for utviste tjensterer gjennom en lang karriære? Dette her er selvfølgelig løgn og ondsinnet bakvaskelse, og må ikke tillegges noe som helst sannhetsgehalt. Likvel er mange av oss oppdratt til å tro at når noe er for godt til å være sant, så er det ikke sant. Uansett om kjøp og salg av huset var arrangert eller ikke, synes vi Carl I. Hagen har fortjent hver krone for dyp lojalitet til Israel og til haukene i USA, en lojalitet som aldri har sviktet et øyeblikk, selv ikke når forholdene burde tilsi det.